Moestuin Maarschalkerweerd bv Leuk kokswerkplek op biologische tuinderij
De student werkt mee in beide keukens van ons bedrijf. We hebben zowel een lunchcafe keuken als een restaurant keuken voor de ontvangst van groepen van 25 -100 personen. we koken zoveel mogelijk met groenten uit eigen tuin. Veelal vegetarisch maar ook met vlees en visgerechten. Alles biologisch en duurzaam. Je komt in een klein team te werken. In de keuken werk je samen met deelnemers en collega's. Je gaat zowel koude als warme gerechten maken en je kan diverse taarten gaan bakken. je werkt mee in de mice en place maar gaat ook helpen met de uitgifte.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student kan goed samenwerken, is communicatief en is pro-actief tijdens zijn stage als het gaat om het maken van stageopdrachten en het behalen van leerdoelen.
Wat biedt het bedrijf?
De Moestuin biedt een dynamische werkplek waarin je veel kan leren. Je werkt samen met deelnemers en collega's in een klein team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers