Restaurant Dengh B.V. Hé toekomstige collega!
Dengh bestaat sinds maart 2015 en is gevestigd in Leidsche Rijn aan het Maximapark. Zowel ons gezellige restaurant, een voormalige boerderij, als ons grote, zonnige terras zijn perfect om te genieten van een lunch of diner! Als leerling kok zal je bij ons 4 dagen per week werken in een team met 6 andere koks en 1 andere leerling kok. De dagen beginnen met het voorbereiden van de lunch, borrel en diner voor onze gasten. Je zult gezamenlijk bezig zijn met mise en place en zodra de gasten arriveren bereiden jullie de gerechten. Daarnaast is het ook mogelijk dat je samen met een collega het eten bereid voor een evenement, zoals een barbecue, buffet of walking dinner. Voorbeelden van gerechten die bij Kortjak gegeten kunnen worden zijn pannenkoeken, burgers, broodjes of salades.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is voor ons erg belangrijk dat je gemotiveerd en gedreven bent om uit elke dag het beste te halen. Werkplezier staat bij ons voorop dus een positieve uitstraling en instelling is van groot belang. Je hebt een passie voor de horeca en ziet in alles een uitdaging. Daarnaast ben je communicatief sterk en flexibel inzetbaar.
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant Dengh valt onder de Utrechtse Horeca Groep, een groeiend bedrijf met meerdere horecazaken. Dit zorgt ervoor dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn binnen ons bedrijf. Daarnaast werken wij in een loyaal, gemotiveerd en ambitieus team die naast hard werken ook erg van gezelligheid houden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan