Restaurant Dengh B.V. Hé toekomstige collega!
Dengh bestaat sinds maart 2015 en is gevestigd in Leidsche Rijn aan het Maximapark. Zowel ons gezellige restaurant, een voormalige boerderij, als ons grote, zonnige terras zijn perfect om te genieten van een lunch of diner! Als leerling manager/ondernemer horeca stuur je samen met de floormanager de medewerkers aan en ben je verantwoordelijk voor het "draaien" van de vloer! De dagen beginnen met het klaarzetten van het restaurant, het evenement of de ontvangst van een vergadering. Samen met het team zorg je ervoor dat de gasten niets tekort komen. Dengh is een grote locatie waar gasten kunnen genieten van een lunch, borrel, diner of evenement. We hebben naast 140 zitplaatsen al la carte ook een prachtige ruimte voor feesten en partijen, bruiloften en vergaderingen. Er is altijd genoeg te doen! Ben jij die alleskunner, die tijdens de drukke momenten het overzicht weet te bewaren? En heb je zin om dat bij Dengh te laten zien? Lees snel verder!
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is voor ons erg belangrijk dat je gemotiveerd en gedreven bent om uit elke dag het beste te halen. Werkplezier staat bij ons voorop dus een positieve uitstraling en instelling is van groot belang. Je hebt een passie voor de horeca en ziet in alles een uitdaging. Daarnaast ben je communicatief sterk en flexibel inzetbaar. Je bent een teamplayer en kunt onder stress goed presteren en de kalmte bewaren.
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant Dengh valt onder de Utrechtse Horeca Groep, een groeiend bedrijf met meerdere horecazaken. Dit zorgt ervoor dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn binnen ons bedrijf. Daarnaast werken wij in een loyaal, gemotiveerd en ambitieus team die naast hard werken ook erg van gezelligheid houden.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan