Manager / ondernemer horeca

Restaurant Goesting ONDERNEMER IN SPÉ met HART VOOR GASTVRIJHEID

Restaurant Goesting is sinds 2001 gevestigd in een uniek historisch pand in Utrecht Oost. Wij (Katy Elst en Ron Okhuijsen) zijn reeds 23 jaar de eigenaren/ondernemers. Van 1996 tot 2001 waren wij de eigenaren van Het Oude Stadhuis in Montfoort. Dus met 28 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer durven we te zeggen dat we jou veel kunnen leren over het ondernemerschap. Daar hoort ook het werk op de vloer bij, en we leren je graag alles. Van voorbereiden, bestellingen, gastheerschap, wijnkennis tot boekhouden en strategie en marketing.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, fanatiek, energiek en een 'handen-uit-de-mouwen-type'. We gaan graag aan de slag met jou als je hard wil werken en ambitieus bent. Maar het is ook belangrijk dat je ook op de vloer wil staan, want daar gebeurt het ! Zonder het uitvoerende werk onder de knie te krijgen kun je geen leider en ondernemer worden.

Wat biedt het bedrijf?

Heel veel ervaring ! Na 28 jaar zelfstandig ondernemerschap kennen we het vak en het klappen van de zweep. Maar ook de valkuilen en kwetsbaarheden in onze branche.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder