Legal, Insurance & HR Services Specialist

Social Brothers Office Stagiair

Office Stagiaire bij Social Brothers, een functie waar geen dag hetzelfde is. Deze functie is weggelegd voor iemand die van aanpakken houdt. Je hebt veel afwisseling, je takenpakket is enorm uiteenlopend en jij weet als geen ander alle ballen in de lucht te houden, terwijl je verschillende taken en verantwoordelijkheden krijgt. Samen met onze Office Manager het eerste aanspreekpunt op kantoor, voor zowel bezoekers als onze eigen collega’s; - onderdeel van de administratieve werkzaamheden zoals, financiële administratie en agendabeheer; - betrokken bij het organiseren van verschillende evenementen; - bezig met de dagelijkse gang van zaken op kantoor, denk hierbij aan boodschappen doen, post verwerken, gasten verwelkomen en zet je de lunch klaar; - op de hoogte hoe alles op kantoor in elkaar zit, dus collega’s kunnen bij jou terecht met al hun vragen over waar iets ligt en jij helpt hen hierbij en verantwoordelijk voor praktische zaken, zoals het netjes houden van ons

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Office Stagiaire bij Social Brothers heb jij: - MBO+ werk- en denkniveau; - een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week; - de gedrevenheid om ons kantoor netjes en opgeruimd te hebben en houden; - creativiteit om ons kantoor leuk aan te kleden en zo nu en dan een wijziging aan te brengen in het interieur en - de assertiviteit om zelfstandig kantoorzaken uit te voeren. - Ervaring met het organiseren van evenementen is een pre.

Wat biedt het bedrijf?

Wie zijn wij: Social Brothers is opgericht in 2011 en is een digital agency, gespecialiseerd in het bouwen van websites, applicaties en data gedreven marketingcampagnes vanuit onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. Met inmiddels meer dan 60 collega’s, onder wie designers, developers en marketeers, werken wij dagelijks aan toffe projecten. Binnen Social Brothers hebben wij drie verschillende teams waar je voor gaat werken samen met het HR/Office/Finance team. Wat mag je van ons verwachten: Als je komt stage lopen of afstuderen bij Social Brothers, kun je het volgende verwachten: Een interessante stageperiode die toegevoegde waarde heeft Specialisten uit het team als stagebegeleiders € 500,- stagevergoeding per maand als De mogelijkheid om door te groeien in het team na je afstuderen De kans om mee te doen met alle activiteiten, trainingen, masterclasses en workshops die wij bij Social Brothers organiseren.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder