Marketing & Communication Specialist

Social Brothers Stage Content Specialist

Wij zijn op zoek naar een Content Stagiaire die ons marketing team komt versterken. Als Content Stagiaire ben jij onderdeel van het creatieve brein voor alle soorten campagnes die wij doen voor onze opdrachtgevers. Dit varieert van visuele opdrachten tot animaties en van DTP werk tot fotografie. Lijkt jou dit gaaf? Lees dan snel verder! Social Brothers is opgericht in 2011 en is een Full-Service Digital Agency dat zich richt op het datagedreven en digitaal laten groeien van opdrachtgevers. Zo werken we voor klanten door het hele land in diverse branches, vanuit onze kantoren in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Ons team van meer dan 60 specialisten staat klaar om te helpen! Onze opdrachtgevers zijn actief in verschillende segmenten en markten. Social Brothers is trots onderdeel van de SB Groep, een collectie van leading digital agencies in Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Content Stagiaire zoeken wij bij Social Brothers iemand die: - dagelijks bezig wil zijn met de verschillende en uitdagende digital marketing campagnes voor onze klanten; - houdt van verantwoordelijkheid tijdens de stage; - energie krijgt van een groeiende organisatie; - zich wil blijven ontwikkelen op het gebied van content en algemene marketing; - het gaaf vindt om tijdens zijn of haar stage het maximale eruit te halen; - graag werkt in een hecht en jong team; - ervaring heeft met Photoshop, Illustrator Indesign en After Effects; - een creatieve geest heeft en dit kan gebruiken in het werk; - communicatief en sociaal vaardig is en - zich herkent in de karaktereigenschappen vlot, energiek, enthousiast en vernieuwend. Ervaring met DTP werk is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Het Digital Marketing team bij Social Brothers groeit hard! Bij deze groei kunnen wij jou goed gebruiken. Ons team bestaat uit Adviseurs, Digital Marketeers, Digital Advertising Specialisten en Creatieve Marketeers. Iedereen heeft zijn eigen focus, maar samen zorgen we ervoor dat de online positioneren van de klant op zowel korte als lange termijn optimaal is. We zijn allemaal gedreven jongens en meiden, waarbij de leeftijd ligt tussen de 22 en 30 jaar. Het team symboliseert zich door een sterk team, kennisdeling, goede sfeer en maximale resultaten willen behalen voor zichzelf en klanten. Wil je zien wie er werkzaam zijn binnen het team, kijk dan hier! Als je komt afstuderen bij Social Brothers, kun je het volgende verwachten: Een interessante afstudeeropdracht die toegevoegde waarde heeft; Specialisten uit het team als stagebegeleiders; € 500,- stagevergoeding per maand als; De mogelijkheid om door te groeien in het team na je afstuderen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder