Marketing & Communication Specialist

Social Brothers Digital Marketing afstudeerstage

In ons Digital Marketingteam hebben wij een paar mooie opdrachten liggen voor afstudeerders. Vanaf september 2024 kun jij je bij ons team aansluiten om af te studeren én om een kijkje te krijgen in de keuken van het ambitieuze Digital Marketingteam van Social Brothers. Het bepalen van de opdracht doen we graag in samenspraak met jou, want jouw interesses zijn net zo belangrijk om mee te nemen. Social Brothers is opgericht in 2011 en is een Full-Service Digital Agency dat zich richt op het datagedreven en digitaal laten groeien van opdrachtgevers. Zo werken we voor klanten door het hele land in diverse branches, vanuit onze kantoren in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Ons team van meer dan 60 specialisten staat klaar om te helpen! Onze opdrachtgevers zijn actief in verschillende segmenten en markten. Social Brothers is trots onderdeel van de SB Groep, een collectie van leading digital agencies in Nederland.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij volgt een opleiding in de richting van (digital) marketing; Je hebt affiniteit met digital marketing en wil hier graag in leren; Je gaat tijdens je stage graag aan de slag met SEO, SEA, Google Ads, Meta of retargeting; Je bent in het bezit van een Google certificaat of je wil deze graag halen; Je bent op zoek naar een stage met zelfstandigheid; Je werkt graag in een hecht team dat hard groeit; Je wil leren werken met de nieuwste technologieën; Je ziet een toekomst in de digitale wereld wel zitten; Je bent enthousiast en werkt graag in teamverband. Pre: ervaring met Google Ads, Google Analytics, content marketing of social advertisement.

Wat biedt het bedrijf?

Het Digital Marketing team bij Social Brothers groeit hard! Bij deze groei kunnen wij jou goed gebruiken. Ons team bestaat uit Adviseurs, Digital Marketeers, Digital Advertising Specialisten en Creatieve Marketeers. Iedereen heeft zijn eigen focus, maar samen zorgen we ervoor dat de online positioneren van de klant op zowel korte als lange termijn optimaal is. We zijn allemaal gedreven jongens en meiden, waarbij de leeftijd ligt tussen de 22 en 30 jaar. Het team symboliseert zich door een sterk team, kennisdeling, goede sfeer en maximale resultaten willen behalen voor zichzelf en klanten. Wil je zien wie er werkzaam zijn binnen het team, kijk dan hier! Als je komt afstuderen bij Social Brothers, kun je het volgende verwachten: Een interessante afstudeeropdracht die toegevoegde waarde heeft; Specialisten uit het team als stagebegeleiders; € 500,- stagevergoeding per maand als; De mogelijkheid om door te groeien in het team na je afstuderen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder