Sport- en bewegingsleider

Stichting Aapjeskooi (dreumesgym, peutergym en kleutergym) Leerwerkplek peutergymdocent bij Aapjeskooi in Utrecht

Volg bij Aapjeskooi een interne opleiding tot Aapjeskooidocent en ga na een inwerktraject (van een aantal ochtenden) zelf aan de slag als peutergymdocent. Een leuke leer/werkplek die perfect te combineren is met een studie! Je krijgt van ons alle hulp en achtergrondinformatie die je nodig hebt om deze ouder-kind gymlessen te verzorgen. In je inwerktraject leer je o.a. hoe je alle gymtoestellen klaar moet zetten, hoe je om moet gaan met jonge kinderen, hoe je kunt helpen bij gymoefeningen en hoe je de communicatie met ouders aan kunt pakken. Ook kun je via ons je EHBO diploma voor kinderen halen. Daarnaast krijg je wekelijks vaste lesvoorbereidingen van ons en handige documenten met achtergrondinformatie over o.a. de ontwikkeling van jonge kinderen. Het belangrijkste dat jij moet hebben is: enthousiasme, een actieve houding, een betrouwbaar + verantwoordelijk karakter en beschikbaarheid op zaterdagochtend.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over: - Een enthousiaste en actieve houding - Een verantwoordelijk en betrouwbaar karakter - Affiniteit met jonge kinderen (tussen 1,5 en 6 jaar) - Beschikbaarheid op zaterdagochtend

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Na je inwerktraject een startsalaris van €12,88 per uur (4 tot 10 uur per week). - Een leuke en sportieve bijbaan/leerwerkplek met eigen creatieve inbreng. - Vaste lesuren per week op zaterdagochtend en evt. een extra doordeweekse dag. - De mogelijkheid om extra uren te werken door het geven van kinderfeestjes en workshops. - Een professionele werkomgeving waarin kwaliteit en ontwikkeling voorop staan. - Vaste lesvoorbereidingen per week met leuke lesthema's en een duidelijke uitleg van de lesonderdelen. - Een interne opleiding tot peutergymdocent mét diploma (een mooie aanvulling op je CV). - De mogelijkheid tot het behalen van een EHBO-diploma voor kinderen (of het volgen van een herhalingscursus). - Leuke collega's die zelf het werk gemiddeld met een 9 beoordelen (in 2022)! - Twee trainingen en twee teamuitjes per jaar. - Enthousiaste kinderen en ouders die iedere week uitkijken naar jouw lessen!

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder