Leidinggevende bediening

The Anthony Hotel F&B stage The Anthony Hotel Lombok Utrecht

Werken in een oud klooster! Naast een mooie werkplek, krijg je ook een plekje binnen ons gezellig team. Op de Kanaalstraat 197 vind je het enige hotel in Lombok; met glas in lood, oude houten balken, een prachtige binnenplaats, restaurant, bar en een ruim 100 jaar oude kapel voor evenementen. The Anthony Hotel heeft een restaurant voor ontbijt en lunch, diner of een borrel. Ben jij iemand die passie heeft voor de horeca? Iemand die flexibel inzetbaar is, een echte team speler met verantwoordelijkheid gevoel? Iemand die het graag gasten naar de zin maakt? En je zoekt een leerplek? Dan zijn wij op zoek naar jou! We leren jou alle basics maar we gaan graag een stapje verder. Naast het restaurant organiseren we hele toffe events en ook daar zal je deel van uit maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je zin om mee te draaien in een tof Hotel op de F&B afdeling? Enthousiasme voor de horeca is erg belangrijk, liefde voor gastvrijheid, een goede mentaliteit en de ambitie om iets te leren. Wij hopen van jou stage een succes te maken en vinden het leuk om samen met jou aan de slag te gaan.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een gemotiveerd en hecht team . We vinden het belangrijk om goede begeleiding, een breed aanbod aan werkzaamheden en ruimte om fouten te maken en te leren aan te bieden. Bij The Anthony ga je echt wat leren! Naast dat vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt dus wel doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Uiteraard hebben we een goede stage vergoeding en zijn veel van onze collega's die stage hebben gelopen blijven plakken en hebben nu een toffe baan.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder