Verzorgende IG

ThuisCare Solutions Thuiszorg in goede handen: Leer en groei bij ThuisCare Solutions!

Bij ThuisCare Solutions zijn studenten verzorgende en verpleegkundige verantwoordelijk voor het leveren van zorg aan cliënten in hun eigen huis. Dit kan variëren van het helpen met persoonlijke verzorging, het toedienen van medicatie, het verrichten van verpleegtechnische handelingen tot het bieden van emotionele ondersteuning. Een typische werkdag voor een student in de thuiszorg begint vaak met het plannen van de route langs verschillende cliënten. Vervolgens gaan ze op pad en bezoeken ze de cliënten thuis. Tijdens deze bezoeken voeren ze de benodigde zorgtaken uit, houden ze de gezondheidstoestand van de cliënt in de gaten en rapporteren ze eventuele veranderingen aan de verantwoordelijke verpleegkundige. Daarnaast hebben studenten in de thuiszorg ook regelmatig overleg met collega's, mantelzorgers en andere zorgverleners om de zorg rondom de cliënt goed af te stemmen. Wil jij een fijne, leuke, gezellige en leerzame leerbedrijf dan ben je bij ons aan het juiste adres!!

Naar wie zijn wij op zoek?

ThuisCare Solutions is op zoek naar studenten die een opleiding volgen tot verzorgende of verpleegkundige en die gemotiveerd zijn om in de thuiszorg te werken. De studenten moeten beschikken over een hart voor de zorg en een empathisch vermogen om goed met cliënten om te kunnen gaan. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel, aangezien de studenten veel contact hebben met cliënten, mantelzorgers en andere zorgverleners. Ook is het belangrijk dat de studenten zelfstandig kunnen werken, initiatief tonen en flexibel zijn in hun werkzaamheden. Verder dienen de studenten nauwkeurig en zorgvuldig te zijn bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het bijhouden van rapportages. Een proactieve houding en de bereidheid om te blijven leren en ontwikkelen zijn ook belangrijke eigenschappen voor studenten die bij ThuisCare Solutions aan de slag willen in de thuiszorg.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ThuisCare Solutions bieden wij stagiaires een leerzame en ondersteunende omgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot volwaardige zorgprofessionals. Wij bieden: 1. Praktijkgerichte leerervaring: Stagiaires krijgen de mogelijkheid om in de praktijk te leren en ervaring op te doen in de thuiszorg. Ze kunnen de opgedane kennis direct toepassen in de zorg voor cliënten. 2. Deskundige begeleiding: Stagiaires worden begeleid door ervaren zorgprofessionals die hen ondersteunen en coachen tijdens hun stageperiode. 3. Diversiteit in werkzaamheden: 4. Mogelijkheden voor persoonlijke groei: 5. Waardering en erkenning: Stagiaires worden gezien als volwaardige teamleden en worden gewaardeerd voor hun inzet en bijdrage aan de zorg voor cliënten. Kortom, bij ThuisCare Solutions streven wij ernaar om stagiaires een inspirerende en leerzame stageplek te bieden waar zij zich kunnen ontplooien tot zelfverzekerde en competente zorgverleners.

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning
  • B1-K1-W1 Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Adviseert en instrueert over preventie (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W3 Draagt mede zorg voor het individuele plan van de zorgvrager (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert zorg-/begeleidingsactiviteiten uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W6 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W7 Stemt de zorgverlening af met de zorgvrager en betrokkenen (Organisator)
  • B1-K1-W8 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Zorgt voor professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder