Valk Exclusief I Hotel Utrecht Gemotiveerde zelfstandig werkend kok gezocht! Vaste baan bij slagen gegarandeerd!
Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! ?? Het leuke aan leerling zijn bij Van der Valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. Ons hotel heeft niet alleen een a la carte restaurant, maar ook een live cooking buffetrestaurant, lounge en bar. Met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. Einde van je dienst? Dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spik en span is. ?? Tijdens je BBL-jaar bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! Van de HACCP-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos… Bedrijfsomschrijving In een moderne keuken met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. Ons à la carte restaurant heeft 400+ zitplaatsen. Werken bij Van der Valk betekent dat je er in één klap veel leuke nieuwe collega’s bij krijgt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jouw recept + Je bent een smaakmaker + Knallen, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren + Je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen + Je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten
Wat biedt het bedrijf?
Onze ingrediënten Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: + Geld! + Flexibel rooster en werktijden + De mogelijkheid om heel veel te leren + Leuke leerlinguitjes + Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels + Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan