Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Verloop schoonmaakbedrijf Kom leren en werken in het (specialistisch) schoonmaakonderhoud / sloop!

Als leerling bij Verloop houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de schoonmaak en (lichte) sloop. Elke dag is anders! De ene dag werk je mee aan de ontruiming en schoonmaak van een woning, de dag daarna help je misschien wel mee met het reinigen van een gevel of de dieptereiniging van een vloer. De dag daarop houd je je bezig met het slopen van een badkamer en een keuken. In elk geval start je de dag elke ochtend met je collega's bij de vestiging van Verloop in Utrecht. Hier wordt de planning besproken en zorg je ervoor dat je de juiste materialen voor die dag verzamelt. Dan ga je met jouw ploeg op pad om alle klussen naar tevredenheid af te maken!

Naar wie zijn wij op zoek?

Van alle medewerkers bij Verloop verwachten we een klantgerichte en flexibele houding. Samen zetten we "net die ene stap meer" om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Je houdt er dus van om lekker door te werken. Daarnaast ben je collegiaal en representatief.

Wat biedt het bedrijf?

Verloop Schoonmaakbedrijf is een echt familiebedrijf. Je bent hier geen nummertje maar onderdeel van het team! Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen. Omdat we (nog) niet zo groot zijn kun je hier van alle aspecten van de schoonmaak en sloop wat leren. Samen kijken we naar jouw ontwikkeling en naar welke richting jij je nog verder wilt en kunt ontwikkelen. Een vaste aanstelling na je leer- werkplek behoort zeker tot de mogelijkheden indien beide partijen tevreden zijn!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder