Mediavormgever

WE Fashion Stage Media Vormgever @ WE Fashion

Je gaat bijdragen aan de onderstaande werkzaamheden: - Je ondersteunt in de opmaak van diverse media-uitingen zoals voor onze winkels (flyers, banners, manuals), e-commerce (nieuwsbrieven, banners, landingspagina's) en social media; - Je denkt creatief mee met de diverse aanvragen vanuit de e-commerce- & marketingafdeling, maar ook vanuit de organisatie; - Je past bij alles wat je doet de daartoe benodigde huisstijlen toe; - Je zorgt ervoor dat documenten correct aangeleverd worden voor zowel de drukker als online; - Bestaande concepten werk je uit volgens onze brand guidelines; - Je bewaakt de merkidentiteit van WE Fashion zodat alle (online) communicatie-uitingen in lijn zijn met de huisstijl.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we van jou verwachten? - Je volgt een mbo of opleiding in de richting van design, vormgeving of DTP; - Je hebt ervaring met Adobe Photoshop en ook in Indesign / Illustrator weet je je weg te vinden; - Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk; - Je bent leergierig en brengt een gezonde dosis nieuwsgierigheid met je mee! - Je geeft opbouwende feedback en bent kritisch naar onze huidige werkwijzen, als jij denkt dat iets beter kan staan wij daar altijd voor open! - Je bent vanaf september 2024 beschikbaar voor 32 - 40 uur per week voor minimaal 5 maanden.

Wat biedt het bedrijf?

Jij zorgt er met vernieuwende ideeën voor dat wij dagelijks kunnen blijven groeien en innoveren, dus daar mag ook wat tegenover staan. You work for WE, WE work for you. Je krijgt daarom van ons: - Een toffe, leerzame stage met enthousiaste collega’s die staan te springen om hun kennis met jou te delen. - Een stagevergoeding van €250,- per maand op basis van 40 uur per week. - 100% OV-reiskostenvergoeding vanaf 10 km. - Een laptop. - Hybride werken: werken op kantoor en werken vanuit huis (inclusief thuiswerkvergoeding). Kies dagelijks de werkplek die het beste bij je past. - Standaard 20% shopkorting op onze hele collectie. - De kans om continu te leren en te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Vanuit onze WE Academy bieden we bijvoorbeeld verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden die jij nodig hebt om bij ons te excelleren. - Teamuitjes, BBQ’s, events, borrels en meer!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder