Het Wapen van Valburg B.V. Zelfstandig werkend kok
Als je bij ons komt werken kun je verwachten dat wij er met zijn alle voor gaan zorgen dat jij de fijne kneepjes van ons mooie vak leert. Hoe ziet je dag eruit: Je begint de dag met een lekkere kop koffie. Dan loop je de koelingen na voor het maken van een MP lijst Vervolgens zorg je er met je collega's voor dat alles goed voorbereid wordt op de avond. Dan gaan we gezellig eten met zijn allen. Vervolgens geven we onze gasten een geweldige avond met de lekkerste gerechtjes. Dan ruimen we gezamenlijk alle op en laten we alles weer netjes achter voor je collega of jezelf de volgende dag. Buiten de dagelijkse werkzaamheden betrekken we je ook bij: Het bestelproces, Het meedenken met en organiseren van evenementen, speciale acties etc. Meedenken aan gerechten voor een nieuwe menukaart. Mocht jij zelf punten hebben waarop je jezelf wilt verbeteren of waar je meer in wilt verdiepen dan staan wij daar zeker voor op
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij ons hoef je niet over bepaalde vaardigheden te beschikken, bij ons is iedereen welkom! Wel verwachten wij een goede inzet en de wil om alle alles leren
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellige werkplek waar kwaliteit en beleving altijd bovenaan staan
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers