Hotel Walram
De afdeling F&B houdt zich bezig met Haccp, de inkoop, de kostencalculaties, de ontwikkeling van het menu- en het ontbijtconcept en de contracten met de leveranciers. De afdeling is opgesplitst in de subafdelingen bediening en keuken. De stagiair Keuken weet van aanpakken en beschikt over een efficiënte en stressbestendige werkhouding. Daarbij is het belangrijk dat je een teamplayer bent, een flexibele werkhouding hebt en graag uitdagingen aangaat. Als groot bedrijf worden er zo’n honderd tot tweehonderd pax diners uitgeleverd. Efficiency en snelheid zijn dus geboden. Er is geen à la carte, maar vanzelfsprekend is affiniteit met de keuken een must.
Naar wie zijn wij op zoek?
Creativiteit, doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons kom je werken in een echt familiebedrijf, we hebben een hecht team wat bestaat uit alle leeftijden. Mocht je na je stage een (bij)baan zoeken, dan bespreken wij graag de mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit