Slagerij Frederiks B.V. Slagerij Frederiks B.V.
Als traiteur stel jij straks de lekkerste kant- en-klare maaltijden en gerechten samen. Dit doe je bij een slagerij, traiteur of groothandelsbedrijf. Je leert welke producten je kunt combineren en hoe je een het als geheel netjes en aantrekkelijk presenteert. Je bent echter niet de hele tijd bezig in de keuken; je doet ook de inkoop, adviesgesprekken en je berekent hoeveel een nieuw gerecht gaat en mag kosten. Je bent een echte ambachtsman. Je hebt geduld en oefening nodig. Maar naast het bereiden en verkopen is het net zo belangrijk dat je weet wat je erin stopt. Daarom leer je tijdens de opleiding alles over vleessoorten, groenten en kruiden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Creatieve geest, handig, en gemotiveerd
Wat biedt het bedrijf?
Een leerzame stageplaats, doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
- Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1 Maakt productieplanning
- P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen