THERMAE 2000 Enthousiaste en leergierig kok gezocht
- Assisteren bij de dagelijkse mise en place en het bereiden van gerechten. - Ondersteunen bij het ontwikkelen van menu’s en specialiteiten. - Meewerken aan de presentatie en finishing touch van gerechten. - Zorgen voor een schone en georganiseerde werkplek. - Leren over voedselveiligheid en hygine.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als leerling kok krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een professionele keuken. Je leert van ervaren koks en ondersteunt hen bij de bereiding van diverse gerechten voor onze restaurants en evenementen. Deze rol biedt een unieke gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen en kennis te maken met verschillende kooktechnieken en -stijlen.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Thermae 2000 kun je rekenen op meer dan alleen een baan: - Werken bovenop de Cauberg in het prachtige Zuid-Limburgse landschap. - Een inspirerende leeromgeving in een professioneel team. - Begeleiding door ervaren koks die hun kennis en passie met je delen. - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. - Een marktconforme leerlingvergoeding. - Een leuk welkomstcadeau bij indiensttreding en gratis overnachten bij n van onze locaties na een positieve proeftijd. - Extra cadeautjes met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst. - Toegang tot een handige medewerkers-app voor werk en ontwikkeling. - Gratis toegang tot ons wellness resort en diverse kortingen op behandelingen en F&B. - Q Hospitality Group Friends & Family voordelen, zoals een fietsplan en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat