Leidinggevende bediening

Grand Café De Zwaan Borkel

Wat ga je doen? Je gaat werken bij één van de leukste (of misschien wel het leukste) restaurant van de omgeving! Tevens worden in ons restaurant ook feesten en partijen georganiseerd. Wat verwachten we van je? Een gemotiveerde spontane dame of heer. Flexibel beschikbaar en niet vies van het werken in de avonduren. Een portie goede inzet. Woonachtig in de omgeving Borkel Valkenswaard. Waar ga je werken? Je komt terecht bij een groeiend bedrijf met een gezellig en gemotiveerd team. Het restaurant heeft verschillende ruimtes: een Grand café en grote zaal waar de leukste feesten/partijen plaatsvinden. Wat krijg je ervoor terug? Een leuke werksfeer in een bourgondisch restaurant met alleen maar leuke gasten. Lijkt het je wat om hier ons mooie vak te leren neem dan contact met ons op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een mensen mens? Heb je een goed empathisch vermogen? Ben je klaar om het onze gasten naar de zin te maken? Ben je creatief? Wil je in onze keuken opgeleid worden tot een culinair vakman of vrouw? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar positieve leergierige leerlingen die niet bang zijn om hun mouwen op te stropen. Voel jij je aangesproken? Neem dan contact met ons op. Dan maken wij er samen een gezellig leerjaar van!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een gezellige leerplek voor serieuze leerlingen die uit willen groeien tot een vakman of vrouw. Doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief zijn zeker aanwezig bij Grand Café De Zwaan. Dus neem de stap en kom deel uit maken van ons gezellige Team, De Zwaan!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder