Business Administration & Control Specialist

247 Tailor Steel Stage of Leerwerkplek Financiële Administratie

Je komt te werken op de afdeling Finance in Varsseveld. Hier werken in totaal 6 collega’s die zich met alle aspecten van Finance & Control bezighouden. Samen zorgen ze voor een betrouwbare en deugdelijke bedrijfsadministratie. Onze ervaren collega’s nemen je graag mee in deze werkzaamheden en gaan je de fijne kneepjes van het vak leren. Onderwerpen die aan bod komen zijn: - Crediteurenadministratie: het correct boeken van inkoopfacturen in ons facturatiesysteem. - Debiteurenbeheer: de debiteurenadministratie en -beheer correct uitvoeren. - Ondersteunen bij contractbeheer. - Postverwerking en beheer van de Finance mailbox. Gedurende een werkweek heb je meermaals (telefonisch) contact met collega’s, klanten en leveranciers. Dit is voornamelijk in het Nederlands, maar af en toe krijg je ook een Duits of Engels sprekend persoon aan de lijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige nieuwe collega die zich graag het Finance-vakgebied eigen wil maken. Dit kan door middel van een leerwerkplek via een BBL-opleiding of meewerkstage via een BOL-opleiding. Er zijn mogelijkheden om na je BOL-opleiding een contract te verdienen en zo je eerste stappen te zetten in het Finance werkveld. We vinden in ieder geval de volgende punten belangrijk: - Van nature nieuwsgierig & wil graag nieuwe dingen leren; - Hands-on mentaliteit, je pakt alles aan; - Goede beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook een woordje Duits en/of Engels, maar dit is geen vereiste; - Initiatiefrijk en je voelt je verantwoordelijk voor je werk; - Zelfstandig en secuur; - En niet geheel onbelangrijk: een goede dosis humor! Want er mag af en toe ook goed gelachen worden.

Wat biedt het bedrijf?

Uiteraard ben je ook benieuwd wat wij jou te bieden hebben. Bij 247TailorSteel kun je in ieder geval het volgende verwachten: - Een dynamisch bedrijf met een informele sfeer; - Professionele begeleiding; - Ruimte en tijd om aan je schoolopdrachten te werken; - Leuke collega’s en een informele werksfeer; - Afhankelijk van jouw situatie: een stageovereenkomst met bijpassende stagevergoeding OF een leerarbeidsovereenkomst, waarin je salaris krijgt + alle kosten voor je opleiding vergoed krijgt. Je krijgt zelfs doorbetaald op school!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder