Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Do's Restobar B.V. Word de Gastheer/Gastvrouw die iedereen onthoudt – leer het vak bij ons!

Als leerling gastheer/gastvrouw leer je hoe je gasten op een warme en professionele manier ontvangt en bedient. Je draait mee op de werkvloer en leert alles over service, communicatie, omgaan met gasten én het werken met bijzondere gerechten en wijnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij enthousiast, leergierig en werk je graag samen met anderen? Dan is dit jouw kans om te leren en te groeien in een professioneel horecateam! Wij zijn een restaurant met toegankelijke maar verfijnde gerechten en een sterke focus op wijn, waar gastvrijheid en kwaliteit hand in hand gaan. Wie ben jij? – Je bent enthousiast en hebt een passie voor horeca – Je bent leergierig en gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen – Je werkt graag in een team en bent gastvrij en representatief

Wat biedt het bedrijf?

– Een professionele, leerzame werkplek met goede begeleiding – Werken in een gezellig, hecht team waar je jezelf kunt zijn – Veel ruimte om te groeien in service, productkennis en gastheerschap – Mooie werktijden en aandacht voor balans tussen werk en school – Een inspirerende plek waar je écht het vak leert

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder