Marketing & Communication Specialist

Doelbewust online marketing Medewerker marketing en communicatie met affiniteit voor de online wereld

Trekt de online wereld je? Dan kan dit maar zo je droomstage zijn. We hebben heel veel ervaring met het begeleiden en opleiden van stagiairs. We vinden het heel belangrijk en leuk om je veel te leren. En je te laten ontdekken wat je wel en niet leuk vindt. Lijkt het je gaaf om content specialist te worden? Of alles te leren over Google marketing: SEO en SEA. Of wellicht trekken dingen als social Ads of conversieoptimalisatie je wel. Met een stage bij Doelbewust ga je dit allemaal ontdekken! Samen met je collega's ga je aan de slag met de online marketing van onze klanten. Meer klanten voor onze klanten. Dat is waar we elke dag samen voor gaan. Daar hoort een slimme strategie en goed plan van aanpak bij. En daarna de handen uit de mouwen en aan de slag. Op elk moment staan we voor je klaar om even samen te sparren, je nieuwe dingen te leren of om vragen te beantwoorden. Naast vakkennis gaan we ook aan de slag met soft skills. Dit kan bijvoorbeeld goed plannen of helder communiceren.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een opleiding op het gebied van marketing & communicatie op MBO- of HBO niveau. - Jij beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. - Je hebt interesse en affiniteit met online marketing. - Je bent enthousiast en wil graag wat maken van je stage.

Wat biedt het bedrijf?

Werkgeluk vinden wij heel belangrijk! Het is zelfs één van onze vier kernwaarden. Bij Doelbewust ga je flink aan de bak maar is er ook veel ruimte voor plezier. De lunches regelen wij. Tijdens het werk hebben we samen veel lol. Er is altijd ruimte voor een lolletje. Samen even poolen, tafelvoetballen of darten? Of op ons XXXL scherm even gamen op de PS5? Het kan allemaal. Je werkgever zit tussen de mensen en voelt als een collega. We hebben een echte platte organisatie waarin iedereen net zo belangrijk is. Van junior tot senior en stagiair tot je werkgever. We doen het samen! Stagiairs zijn al vaak bij ons blijven plakken en in dienst gegaan. Blijkt het dat je online marketing echt een gaaf vak vindt en zien we je kwaliteiten/potentie? Dan kan het maar zo zijn dat hier een mooie carrière voor je in het verschiet ligt.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder