Logistiek teamleider

Handelsonderneming Pragma B.V. Enthousiaste BOL stagiair als allround magazijnmedewerker (periode in overleg)

Alle werkzaamheden die horen bij ons logistieke / magazijn proces komen aan bod en krijg je in meer of mindere mate mee te maken. Je lost vrachtwagen en containers en controleert de inkomende goederen Je pikt en verzamelt order en maakt deze verzendklaar Je werkt mee bij het administreren en/of verwerken van orders en pakbonnen Je telt en controleert de voorraad met behulp van handscanners en ons WMS systeem. Je draait mee in het proces van retouren en klacht afhandeling Je denkt mee over een efficinte inrichting en mogelijke automatiseringen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wilt graag kennismaken met logistieke processen in de praktijk Je houdt van aanpakken. Je bent accuraat, flexibel en zelfstandig. Je bent een enthousiast en energiek persoon met hands-on mentaliteit. Je woont bij voorkeur in Veenendaal of nabije regio.

Wat biedt het bedrijf?

Diversiteit in je werkzaamheden door afwisseling van verschillende werkzaamheden. Inzicht in alle voorkomende logistieke werkzaamheden. Een vergoeding die marktconform is voor de werkzaamheden die je doet Een fijne werksfeer en een in ieder opzicht veilige werkomgeving. Ruimte voor eigen inbreng Vrijdagmiddaglunches en gezellige team-uitjes. Personeelskorting op ons assortiment. Stage periode in overleg

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder