Allround mediamaker

Nautic Gear Media & Marketing stage bij dé Online Watersportwinkel van Nederland!

Wil jij meewerken aan campagnes voor A-merken zoals Raymarine, Garmin, Talamex, Fusion? Wil je je talent inzetten in een stage waarin je echt zelf het verschil maakt? Dan zij wij op zoek naar jou! Wat ga je doen: - Inplannen en meewerken aan online campagnes - Bedenken en creëren van Social Media content - Direct meewerken aan het ontwikkelen van nieuwe flyers en magazines voor onze producten - Zelfstandig en met collega's aan de slag met fotografie en video producties - Ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een vlotte, enthousiaste en ondernemende MBO of HBO stagiair(e). Je volgt momenteel een MBO/HBO opleiding in de richting mediamaker, media vormgeving, marketing of communicatie. Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord én geschrift. En kunnen werken met Photoshop, Première of Final Cut Pro is mooi meegenomen. In een team kunnen werken of alleen is voor jou geen uitdaging meer.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een uitstekende, dynamische stageplaats waar je je eigen stempel kunt drukken op de werkzaamheden en echt zelf meebouwt aan een zichtbaar resultaat. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding tijdens je stageweken, waardoor je persoonlijk meegenomen wordt in de werkzaamheden en echt iets kunt leren. Daarnaast beland je in een team van gezellige en hardwerkende collega's. En vergeet niet af en toe een collega uit te dagen voor een potje Airhockey in de kantine.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder