Allround mediamaker

Protocol Recordings B.V. Stagiair(e) Creative Content - Protocol Recordings BV

Protocol Recordings is een door Nicky Romero opgerichte platenmaatschappij. Wij zijn op zoek naar een Creative Content stagiair(e) die ons creatieve team vanaf augustus / september 2024 zal ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Zo bedenk en creëer je creatieve content voor op onze social mediakanalen, help je met de productie van lyric / music video’s en werk je mee met het ontwikkelen van nieuwe social media formats. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om zelf dingen te bedenken, in te brengen en uit te voeren. Taken - Ontwerpen van artwork en banner packs voor o.a. onze releases en evenementen. - Bedenken en creëren van content voor op onze social mediakanalen. - Creëren van teasers, out now videos, lyric videos en andere audiovisuele content. - Ontwerpen en versturen van onze nieuwsbrieven. - Je werkt mee aan de ontwikkeling en productie music videos en nieuwe YouTube formats. - Je fotografeert en filmt (release) content. - Algemene ondersteuning van het team

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent 2e, 3e of 4e-jaars student in een MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van communicatie, multimediadesign of media & entertainment. - Je zoekt een meewerkstage, geen afstudeeropdracht en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. - In het bezit van een eigen laptop. - Je bent creatief, werkt nauwkeurig en je hebt een proactieve houding. - Je hebt affiniteit met muziek, online en digital media. - Je beheerst de Engelse taal goed, in woord en schrift en je Nederlands is perfect! - Ervaring in muziek of entertainment is een pré. - Ervaring met social media, Adobe After Effects, Photoshop, Premiere Pro en/of Final Cut (Blender of andere 3D-software zijn een pré). - Ervaring met fotografie en video is een pré. - Woonachtig in de omgeving van Utrecht / Arnhem / Veenendaal (of bereid dagelijks naar Veenendaal te reizen)

Wat biedt het bedrijf?

Je maakt deel uit van een relatief klein team met veelal jong professionals en een open werksfeer. Je krijgt een unieke mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als Creative Content professional binnen de muziekindustrie! Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder