Assistent dienstverlening

Schoonmaakbedrijf Quick & Clean Assistent medewerker schoonmaak

Als stagiair(e) in de schoonmaak word je begeleid door een ervaren medewerker van ons personeel. Deze persoon zal je instrueren, je laten zien hoe de taken moeten worden uitgevoerd en je eventuele vragen beantwoorden. Je staat er dus niet alleen voor! Als stagiair(e) in de schoonmaak help je bij het schoonmaken en onderhouden van verschillende ruimtes. Je zorgt ervoor dat alles er netjes en verzorgd uitziet. Dit kan onder andere het schoonmaken van kantoren, toiletten, gangen en gemeenschappelijke ruimtes omvatten. Je gebruikt verschillende schoonmaakmaterialen en -apparatuur om de klus te klaren. Het is belangrijk om nauwkeurig en efficiënt te werken, en om te zorgen dat de hygiënevoorschriften worden nageleefd. Daarnaast is het dragen van werkkleding verplicht tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en helpt bij het beschermen van je eigen kleding. We zorgen ervoor dat je de benodigde werkkleding krijgt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair(e) in de schoonmaak zijn er een aantal vaardigheden die handig zijn om te hebben. Enkele belangrijke vaardigheden zijn: 1. Nauwkeurigheid: Het is belangrijk om aandacht te besteden aan details. 2. Efficiëntie: Het is handig om efficiënt te kunnen werken, zodat je de taken op tijd en volgens planning kunt voltooien. 3. Teamwork: Schoonmaakwerkzaamheden worden vaak in teamverband uitgevoerd, dus het is belangrijk om goed te kunnen samenwerken met anderen. 4. Communicatie: Het is essentieel om duidelijk te kunnen communiceren met je begeleider en collega's, zodat je instructies goed begrijpt en eventuele vragen kunt stellen. 5. Hygiënebewustzijn: Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van hygiënevoorschriften en de juiste procedures te volgen om een schone en veilige omgeving te creëren. Dit zijn enkele vaardigheden die van pas kunnen komen, maar maak je geen zorgen als je nog niet over alle vaardigheden beschikt. Je krijgt de kans om te leren en ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons leerbedrijf kun je echt geweldige dingen verwachten! We hebben een supergezellig team dat elkaar steunt en motiveert, net als een hechte familie. Ook hebben we een gezellig kantoor waar je altijd terecht kunt om met collega’s te kletsen. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook geweldige doorgroeimogelijkheden, met behulp van coaching om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. En we streven ernaar om waar mogelijk vaste aanstellingen aan te bieden, omdat we talent waarderen en belonen. Dus bij ons leerbedrijf kun je rekenen op een gezellige werkomgeving, geweldige groeikansen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling. We willen dat jij succesvol bent en je hier helemaal thuis voelt! ????

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder