Hotel restaurant Bitter & Zoet Gastheer/gastvrouw in opleiding bij Hotel Restaurant Bitter en Zoet
• Correct met gasten omgaan en placeren: Je bent het gezicht van ons restaurant. Je leert op de juiste wijze en op de juist toon met gasten om te gaan. • Bereiden van koude en warme dranken, gebak. uitbreiden van dranken- en gerechtenkennis. We werken met zoveel mogelijk biologische producten en/of uit de regio. Niets is standaard, dus genoeg te leren op het gebied van productkennis. • Klaar zetten restaurant (zomers het terras) voor lunch en diner • Klaarzetten van vergaderzalen. Naast de gasten die komen om in de watten gelegd te worden, te genieten van goed eten een een fijn verblijf, is de zakelijke gast een belangrijke doelgroep. Dit vergt net wat andere aandacht, netheid en flexibiliteit. Je leert alle aspecten van onze gastvrijheid; van ontbijt, lunch, high tea tot 5 gangen diners. Stagiaires die de rotklusjes moeten opknappen?? Niet bij ons! Wij besteden veel tijd en aandacht aan het begeleiden van onze stagiaires en leiden je op tot een toekomstige collega.
Naar wie zijn wij op zoek?
Oprechte aandacht voor onze gasten met oog voor detail. Je bent niet te verlegen, maar met bescheidenheid en een grapje geef je gasten een prettig verblijf Enige dranken kennis, wijnkennis en kennis van producten is een pre, maar geen voorwaarde. Er is alle gelegenheid om veel te leren over wijnen, bieren en bijzondere frisdranken.
Wat biedt het bedrijf?
Voor een goede stagiaire of leerling is altijd plaats in ons hechte team. Mocht het werken bij Bitter en Zoet je bevallen en heb je laten zien dat je in ons team past, dan wacht er de mogelijkheid op een leuke baan in een bedrijf met aandacht voor duurzaamheid, op een locatie met een bijzondere historie en middenin de prachtige natuur.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op