Allround medewerker IT systems and devices

Bierens Incasso Advocaten B.V. Stage ICT bij Bierens Advocaten!

?? Stagiair(e) gezocht voor een IT Avontuur! ?? Heb jij een passie voor IT en sta je te popelen om hands-on ervaring op te doen? Bij ons op de IT-afdeling wacht een spannend avontuur op jou! Als stagiair(e) speel je een essentiële rol bij het installeren, onderhouden en laten draaien van al onze te gekke IT-systemen en de coole IT-infrastructuur. Je krijgt niet alleen de kans om eerste hulp te bieden bij vragen van collega's, maar ook om jouw stempel te drukken op het bijhouden van de administratieve systeemdocumentatie. Samen met ons enthousiaste team zal je betrokken zijn bij diverse IT-projecten, wat betekent dat jij de kans krijgt om jouw creatieve ideeën en frisse inzichten in te brengen. We bieden een omgeving waarin je niet alleen de IT-infrastructuur onderhoudt, maar ook support verleent aan onze geweldige interne gebruikers. Dit alles terwijl je jouw skills ontwikkelt en bijdraagt aan de groei van onze IT-omgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van ICT; - Je bent servicegericht en je hebt een proactieve werkhouding; - Je hebt een probleemoplossend vermogen; - Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat biedt het bedrijf?

?? Internationale Dynamiek: Word lid van een dynamische, internationaal opererende organisatie waar teamwork hoog in het vaandel staat. ?? Groei en Ontwikkeling: Krijg de vrijheid en mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Bierens is een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat. ?? Marktconforme stagevergoeding: Geniet van een marktconforme stagevergoeding. ??? Flexibele Werkmogelijkheden: Ervaar de flexibiliteit van werken op dagen die voor jou het beste werken. ?? Gezelligheid en Verantwoordelijkheid: Ontdek de perfecte mix van gezelligheid, zelfbeschikking en verantwoordelijkheid in een stimulerende werkomgeving. ?? Leuke Activiteiten: Doe mee aan leuke activiteiten zoals movie nights, maandelijkse borrels, personeelslunches, sportevenementen, bezoeken aan de Efteling, en nog veel meer! ?????? Actieve Pauzes: Vermaak jezelf tijdens de met activiteiten zoals cross-fitten, volleyballen, tafeltennissen, gamen of zelfs koekjes bakken.

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder