BrabantZorg, AAtrium Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25742) (1)
In deze functie assisteer je bij de productie, verwerking en verpakking van voedingsmiddelen. Het is hierbij belangrijke dat je hygiënisch werkt. Je hebt aandacht voor de kwetsbaarheid en bederfelijkheid van voedingsmiddelen. In deze functie weet je op een goede manier om te gaan met leveranciers en chauffeurs waarmee je te maken krijgt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Elke dag zo fijn mogelijk. Je probeert altijd te zorgen dat cliënten een zo fijn mogelijke dag hebben. Je gaat graag met mensen om en vind het fijn om voor de cliënt elke dag een zo fijn mogelijke dag te maken. Bij BrabantZorg werken mensen met en vanuit kennis van hun vak. Onze medewerkers houden altijd hun kennis, kwaliteiten en competenties actueel in hun vakgebied. Hierbij gaat het om welzijn, zorg en behandeling, eten en drinken en huishouding. Dat doe je samen met alle collega's van je team.
Wat biedt het bedrijf?
BrabantZorg biedt de student een veilige leersituatie met aandacht voor het leerproces van de individuele student. De student wordt begeleid door studentbegeleiders en het team, een regionale praktijkopleider ondersteunt de studentbegeleiders. Vanuit het ROC wordt je begeleid door een BPV docent
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon