Marketing & Communication Specialist

Don't Mind B.V. (hele jaar door) stagemogelijkheden bij Don't Mind, hét marketingkantoor voor de festival- en evenementenbranche!

Don’t Mind focust zich op de horeca- en entertainmentbranche. Op deze website kun je een hoop info vinden over onze klanten en werkzaamheden, maar wat jij gaat doen?: - Je ondersteunt je collega's conceptueel, je denkt mee over verschillende marketingstrategieën die ingezet kunnen worden; - Je gaat mee naar een belangrijke klant om te brainstormen over nieuwe concepten; - Je werkt tekstueel en conceptueel planningen uit voor festivals en horecagelegenheden; - Je denkt na over een nieuwe TikTok-strategie waarmee het account een boost krijgt; Dit in een creatieve, industriële omgeving waar altijd wat te doen is én die altijd in ontwikkeling is: De Noordkade in Veghel.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een opleiding aan het MBO of HBO in de richting van marketing/communicatie; - Je bent op zoek naar een meewerkstage; - Je bent tenminste 3 aaneensluitende maanden beschikbaar; - Je hebt affiniteit met de horeca- en entertainmentbranche; - Je bent sociaal en niet op je mondje gevallen; - Je bent een creatieve denker; - Je schrijft foutloos Nederlands; - Je kent de weg op Insta en TikTok. Ervaring met andere socials is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Zoek jij een toffe stage op een toffe plek? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Vanaf ons kantoor aan de Noordkade in Veghel helpen we onze klanten – veelal actief in de horeca- en entertainmentbranche – o.a. met het verkopen van entreetickets, binnenhengelen van reserveringen en zichtbaar zijn op social. En daar kunnen wij op onze beurt ook weer hulp bij gebruiken, daarom zijn we altijd op zoek naar creatieve stagiair(e)s die ons team willen komen versterken!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder