Kok

Gossimijne Veghel Smaak maker

Bij de bistro’s van Gossimijne kunt u à la carte eten, maar ook uitgebreid bourgondisch tafelen. Maak een reis door onze menukaart met ons Unlimited arrangement. Een proeverij van 2 gerechtjes per gang, die op tapas-achtige wijze geserveerd worden. En dat onbeperkt, gedurende de hele avond. Wij werken in een jong en enthousiast team, waar werken in teamverband voorop staat, de rest leren we je wel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme, als je dát hebt komt de rest vanzelf. We kunnen je binnen ons bedrijf alles leren en bijbrengen, onze Pieter helpt graag en legt je alles haarfijn uit. Maar hij vindt 1 ding echt belangrijk, en dat is dat je zelf laat zien dat je iets wílt leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een salaris conform CAO Wij voeren verschillende kaarten: Tapas en A la carte, dus diverse mogelijkheden in de keuken om creativiteit naar boven te laten komen. Na de stage periode is er zeker kans op een aanstelling binnen ons bedrijf. We wisselen 2x per jaar onze menukaart, daarbij vragen we altijd de hulp en de creativiteit van leerlingen en medewerkers.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder