Maison van den Boer B.V. Stagiair(e) Zelfstandig Werkend Kok
Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je benieuwd hoe het er in de keuken aan toe gaat in de markt van party- en eventcatering? Dan is dit dé stageplaats voor jou! Wij zien je graag terug in onze ambachtelijke keuken! Je bent werkzaam in onze productiekeuken in Veghel, maar ook op verschillende evenementen. Je werkzaamheden omvatten het maken van mise en place, het bereiden van gerechten en componenten, het afwerken van de gerechten voor de uitgifte, maar ook het schoonmaken van de werkruimtes en gereedschappen zodat alles er weer spik en span uitziet voor de volgende dag. Geen enkele dag is hetzelfde doordat je een combinatie van werkzaamheden hebt in de keuken in Veghel, maar ook op events. Als je het leuk vindt om mee te denken over productontwikkeling kunnen we jouw creatieve ideeën goed gebruiken! Jij geeft aan wat je wil leren en wij proberen je daarbij te helpen. Wij hebben alle ingrediënten om er een geweldige tijd van te maken.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je volgt de opleiding Zelfstandig Werkend Kok (Niveau 3 ); • Je hebt creativiteit, enthousiasme, goede communicatieve vaardigheden en brengt gezelligheid naar ons hardwerkende team.
Wat biedt het bedrijf?
• Een uitdagende allround leer- of stageplaats waarbij je onderdeel uitmaakt van het keukenteam en de mogelijkheid hebt om te koken op onze unieke events! • Een informele en familiaire sfeer. • Je krijgt goede begeleiding door onze chef de parti en souschef met veel ruimte voor jouw eigen initiatief en ontwikkeling. • Bij ons worden leerlingen met talent en inzet beloond, na afronding van de leerperiode is er kans op een vaste aanstelling! • Je geniet dagelijks van een heerlijke, uitgebreide personeelslunch. • Tijd en ruimte om aan een eventuele schoolopdracht te werken. • Een passende stagevergoeding en reiskostenvergoeding als je niet in de buurt woont. • And last but not least, de allerleukste collega’s!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat