Business Administration & Control Specialist

Selected Brewing Ingredients BV Wil je graag werken in de speciaal bier branche als financiële allrounder?

We hebben een BBL plek voor 1 student met afwisselende taken. Je krijgt 1 op 1 begeleiding van ervaren collega. Je werkt in een klein team in de speciaalbier branche. Ons streven is om de BBL student op te leiden en een mooie baan aan te bieden. Onze werkdag start om 08:00 uur tot 16:30 uur. Je bent medeverantwoordelijk voor het verwerken van de complete financiële administratie van Selected Brewing Ingredients BV en SBI Homebrew BV. Je werkt in een informeel bedrijf. Naast alle Financiële taken zijn er als rode draad zijn er projecten / vraagstukken / verbeteringen en vragen van collega’s waarin je betrokken wordt. Dit ga je doen: Debiteuren en crediteurenadministratie, nieuwe-en voorraad artikelen beheren. Contractadministratie beheren. Controleren en verwerken van inkoop-en verkoopfacturen. Verzorgen van financiële rapportages en voorbereidingen voor de accountant, Onderzoeken van financiële vraagstukken, klachten behandelen etc. etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste collega, die het leuk vindt om nieuwe dingen te leren. Initiatief nemen en interesse hebben in wat we doen. Je bent accuraat, kunt prioriteiten stellen. Je kunt snel boekhoudprogramma’s eigen maken. Je bent (hopelijk) perfectionist en kunt goed overzicht houden en vooruit denken. Wellicht heb je weinig ervaring met telefoongesprekken rondom klanten / klachten / leveranciers en andere relaties, maar je wil het wel leren? Je bent in staat in een klein team te functioneren en je wil er graag onderdeel van worden? Je bent zorgvuldig in het omgaan met vertrouwelijke informatie. Je kunt makkelijk schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Engels is incidenteel nodig, maar geen must.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een afwisselende baan voor 32 uur. Verder een informele en gezellige sfeer in het team. Werken in een team dat dynamisch en resultaatgericht is. Wij werken in een leuke branche met ambachtelijke vakmensen die hun passie voor het bierbrouwen belangrijk vinden. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Je krijgt na het inleren veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de Mogelijkheid om jezelf te ontplooien en mee te groeien met het bedrijf. 184 verlofuren bij een fulltime dienstverband. Elk jaar verlof tussen Kerst en Nieuwjaar bovenop de reguliere verlofuren. • Uitzicht op vast arbeidscontract bij goed functioneren. Pensioen bij Allianz

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder