Monteur koude- en klimaatsystemen

Cool Care Holland B.V. Leerling monteur Klimaat- en Koudetechniek

Samen met je collega's installeer, repareer en onderhoud je voornamelijk airconditioning-, maar ook klimaatbeheersing- en luchtbehandelingsinstallaties. Omdat wij van CoolCareHolland zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers werken, is er veel afwisseling in de werklocaties. Je gaat dan ook op plekken aan de slag waar je anders misschien niet zo snel zou komen. Als leerling word je gekoppeld aan een hoofdmonteur die jou begeleidt; hij zal je de kneepjes van het vak bijbrengen. Kortom: CoolCareHolland zal jou opleiden tot een zelfstandige technisch professional!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat je nodig hebt om als Leerling Monteur bij CoolCareHolland aan de slag te gaan? - De interesse en ambitie om in de wereld van koudetechniek en airconditioning te duiken. - Gevoel voor techniek! - Een gedreven en flexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit).

Wat biedt het bedrijf?

De Coolste baan ever! Dat is wat CoolCareHolland jou te bieden heeft. Wij bestaan momenteel uit een jong team van elf medewerkers en we zijn sterk groeiende. Onze bedrijfscultuur is informeel, open, en iedereen is zeer betrokken bij de organisatie. Er wordt bij CoolCareHolland hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Leuke bedrijfsuitjes en een VRIJMIBO is wat jou te wachten staat. Daarnaast bieden wij je: - Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Klein Metaal. - Nog geen aanhanger (BE) rijbewijs? ? Bij CoolCareHolland krijg je de gelegenheid deze te halen! - Werken met professioneel materiaal. - Pensioenregeling. - Een inspirerende werkomgeving in een nieuw, modern bedrijfspand. - Je blijft continu in ontwikkeling; CoolCareHolland stimuleert het volgen van trainingen en (aanvullende) opleidingen. - De mogelijkheid om in de toekomst door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt de werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor en plaatst onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor
  • B1-K1-W2 Demonteert componenten en leidingsystemen van koude- en/of klimaatsystemen
  • B1-K1-W3 Plaatst en monteert onderdelen in koude- en/of klimaatsystemen
  • B1-K1-W4 Legt leidingsystemen voor koude- en/of klimaatsystemen aan
  • B1-K1-W5 Rondt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen af
  • Assembleert koude- en/of klimaatsystemen
  • P2-K1-W1 Stelt koudetechnische deelproducten samen
  • P2-K1-W2 Bepaalt in eenvoudige systemen de positie van deelproducten en de route van leidingen
  • P2-K1-W3 Beproeft en stelt eenvoudige koude- en/of klimaatsystemen in bedrijf

lees verder