Allround Assistant Business Services

ASML Netherlands B.V. Corporate Functions

ASML heeft een uitdagende vacature voor een enthousiaste leerling Allround Assistant Business Services. In deze functie werk je op de dynamische logistieke afdeling en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van facilitaire diensten. Daarnaast volg je de studie Allround Assistant Business Services op MBO niveau 3 aan het Summa College in Eindhoven. Als Allround Assistant Business Services binnen de logistieke afdeling van ASML vervul je diverse taken. Je beheert en bestelt kantoorartikelen, ondersteunt bij administratieve werkzaamheden, houdt je bezig met regels omtrent persoonsgegevens en financiële begrippen, en zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen de afdeling soepel verlopen. Jij bent de spil die ervoor zorgt dat de logistieke afdeling blijft draaien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een enthousiaste leerling die de studie Allround Assistant Business Services niveau 3 gaat volgen bij het Summa College Je bent gedreven, secuur en betrouwbaar Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je hebt affiniteit met logistiek en facilitaire dienstverlening Je hebt het vermogen om snel te schakelen, prioriteiten te stellen en het overzicht te behouden Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden Je hebt goede beheersing van de Engelse taal Je hebt kennis van Word en Excel

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een uitdagende leerwerkplek bij hét toonaangevende high-tech bedrijf in de regio Eindhoven Duur van de opleiding is 2 jaar en wordt volledig betaald door Technicum Bruto maandsalaris van ongeveer €2300 op basis van 40 uur (fulltime) Doorbetaling van de schooldag Uitstekende begeleiding vanuit ASML en Technicum Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis ADV-vergoeding en 13e maand per uur uitgekeerd Contractverlenging per schooljaar Heb jij passie voor logistiek en facilitaire dienstverlening? Wil jij werken bij ASML en tegelijkertijd een waardevolle opleiding volgen bij het Summa College? Solliciteer dan nu of stuur je cv en motivatiebrief naar naomi.vandinteren@technicum.nl Vergeet niet te vermelden dat je solliciteert voor de functie van leerling Allround Assistant Business Services. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder