Brown's Brown's Lunchclub
Brown's Lunchclub is een Lunchroom die van dinsdag tot en met zondag geopend is. We zitten dagelijks vol gereserveerd voor lunch en high tea dus de dagen vliegen hier voorbij. We zijn vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur geopend. Rond deze tijden zul je dan werkzaam zijn. Je staat dagelijks met 5 andere collega's in de bediening en 4 koks werkzaam in de keuken. Je komt verder in een solide bedrijf terecht waar de werkzaamheden duidelijk worden verdeeld. Je zal verantwoordelijk zijn over je eigen wijk en daar de behorende taken bij uitvoeren. We leggen onze gasten in de watten en willen graag dat ze terug komen. We hebben ook veel vaste gasten dus dan kun je wel voorstellen dat het goed is.
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal, Spraakzaam, Begrijpend, Empatisch, Leergierig, Inzet, Teamplayer
Wat biedt het bedrijf?
Wij willen je als bedrijf een solide basis geven. Wij als eigenaars komen beiden van de Rooi pannen en hebben beide een Niveau 4 diploma behaald. We hebben beide meer dan 15 jaar ervaring in de Horeca bij verschillende bedrijven. Brown's bestaat al 19 jaar en we zitten met veel vaste medewerkers.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan