Lovano Kitchen & Bar Manager Ondernemer Horeca
Ben jij een leerling manager ondernemer horeca en wil jij de mooie kneepjes van het vak leren? Zit gastvrijheid je in het bloed en ben je graag bezig met de laatste trends op het gebied van gastronomie? Dan zoeken wij jou! Lovano is een gloednieuw horecaconcept in Veldhoven. Hier geniet je van eerlijke smaken en ontmoet je elkaar op een ongedwongen manier. Als ondernemer manager horeca draai je volop mee in de bediening en geef je leiding aan het team van Lovano. Met je brede glimlach ontvang je onze gewaardeerde gasten. Of zij nu komen voor een uitgebreid diner, een zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel, jij ontvangt alle gasten met open armen. Je wilt gasten het liefst elke dag opnieuw verrassen. Je bent onderdeel van een vooruitstrevend horecateam en zet je in om dit over te brengen op onze gasten. Je deinst niet terug voor het leren van nieuwe disciplines en ziet overal een uitdaging in. Je draagt bij aan een gestroomlijnde beleving voor onze gasten.
Naar wie zijn wij op zoek?
ust-haves · Liefde voor het horecavak · Vriendelijke, gastgerichte houding · Communicatief vaardig · Empathisch vermogen · Gedrevenheid Nice-to-haves · Sociale hygiëne · BHV en/of EHBO diploma · Specifieke interesse voor een bepaald vakgebied als wijnen, cocktails, barista · Productkennis · Gestructureerd kunnen werken · Ambitie Verantwoordelijkheden · Het correct opnemen en uitserveren van dranken en gerechten · Het maken of inschenken van koude en warme dranken · Treffen van de voorbereidingen voor service · Een passend visitekaartje zijn van Lovano
Wat biedt het bedrijf?
· Een inspirerende omgeving, passend bij een vernieuwend horecaconcept · Een splinternieuwe bar met de modernste apparatuur · Ruimte voor creativiteit · Een marktconform leerling-salaris op basis van horeca cao · Aanvullende betalingen zoals vakantiegeld, reiskostenvergoeding · Goede secundaire arbeidsvoorwaarden · Flexibele werktijden in overleg
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan