Oerse Molenbakker liefde voor brood
je werkdag begint om 05:00 uur, uiteraard na een kop koffie en het doornemen van de dag. we beginnen met het plannen van de productie, vervolgens zetten we eerst alles klaar. je begint aan de productie, deeg maken, verwerken, opmaken, decoreren, rijzen, bakken, verpakken en verkopen. Je maakt zelf een personeelsplanning, besteld de benodigde grondstoffen, controleert en ontvangt grondstoffen. Je mag je eigen product ontwikkelen, en de kostprijs berekenen. Je denkt mee over de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Je bekijkt verbetering van kritische kwaliteitsstappen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het belangrijkste ingrediënt neem jij zelf mee, namelijk liefde voor brood. Je staat in de mooiste bakkerij van Brabant met een bijzonder gezellig team. Je kijkt ver voor uit en denkt in oplossingen.
Wat biedt het bedrijf?
Je hebt de kans om een vervolgstage te kunnen volgen. Het team is uiterst gezellig, we verwachten dan ook een goed humeur en jij bent een echte teamplayer. Er is voldoende ruimte om al jouw ideeën te kunnen verwezenlijken. Je loopt mee in elke stap van het proces en bedrijf, zo deel je ook mee aan personeelsbijeenkomsten en feesten etc.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten