Boulanger

Oerse Molenbakker liefde voor brood

je werkdag begint om 05:00 uur, uiteraard na een kop koffie en het doornemen van de dag. we beginnen met het plannen van de productie, vervolgens zetten we eerst alles klaar. je begint aan de productie, deeg maken, verwerken, opmaken, decoreren, rijzen, bakken, verpakken en verkopen. Je maakt zelf een personeelsplanning, besteld de benodigde grondstoffen, controleert en ontvangt grondstoffen. Je mag je eigen product ontwikkelen, en de kostprijs berekenen. Je denkt mee over de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Je bekijkt verbetering van kritische kwaliteitsstappen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het belangrijkste ingrediënt neem jij zelf mee, namelijk liefde voor brood. Je staat in de mooiste bakkerij van Brabant met een bijzonder gezellig team. Je kijkt ver voor uit en denkt in oplossingen.

Wat biedt het bedrijf?

Je hebt de kans om een vervolgstage te kunnen volgen. Het team is uiterst gezellig, we verwachten dan ook een goed humeur en jij bent een echte teamplayer. Er is voldoende ruimte om al jouw ideeën te kunnen verwezenlijken. Je loopt mee in elke stap van het proces en bedrijf, zo deel je ook mee aan personeelsbijeenkomsten en feesten etc.

Wat ga je leren?

  • Bereiden assortiment boulangerie
  • B1-K1-W1 Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
  • B1-K1-W2 Bereidt boulangerieproducten
  • B1-K1-W3 Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
  • B1-K1-W4 Decoreert en werkt boulangerieproducten af
  • B1-K1-W5 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
  • B1-K1-W6 Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W7 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Adviseert de klant over boulangerieproducten
  • B1-K2-W2 Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
  • B1-K2-W3 Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W4 Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W5 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
  • B1-K2-W6 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten

lees verder