Zelfstandig werkend bakker

Madaq B.V.

Ben jij een gepassioneerde student die droomt van het werken in de patisserie met de mooiste producten? Dan is deze kans iets voor jou! Wat bieden wij? - Professionele begeleiding: Leer van ervaren patissiers die hun kennis en expertise met jou delen. - Uitgebreid leertraject: Ontwikkel vaardigheden in het creƫren van verfijnde patisserie. - Creatieve vrijheid: Experimenteer met nieuwe smaken en technieken en draag bij aan onze unieke producten. - Inspirerende werkomgeving: Werk in een dynamisch en gezellig team waar hard werken en plezier hand in hand gaan. - Ontwikkelingsmogelijkheden: Veel van onze stagiaires groeien door naar een vaste plek in ons team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierige studenten met een passie voor bakken en patisserie.

Wat biedt het bedrijf?

Grijp deze kans om jouw vaardigheden te verfijnen en deel uit te maken van ons enthousiaste team. Solliciteer nu en bouw mee aan de toekomst van Madaq Chocolatier

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder