Zelfstandig werkend kok

Brasserie Beeckestijn Brasserie Beeckestijn zoek jou, kijk snel

Eerste periode werk je onder de vleugels van de chef of souschef. Als wij zien dat er vooruitgang in zit gaan we je langzaam naar de zelfstandig werkende kent begeleiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ik verwacht de student elke keer op tijd op zijn werkplaats komt. Een goede productkennis heeft, creativiteit en oog voor details moet aanwezig zijn en ik wil dat er schoon en rustig gewerkt wordt met op zijn tijd een geintje

Wat biedt het bedrijf?

Als wij zien dat je als leerling het er goed vanaf brengt zit er een vaste baan in.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder