Bakker van de Ven B.V.
De student begint bij ons om 6 of 7 uur in de ochtend en werkt op een dag 8 uur met 2 x 1/2 uur pauze. Samen met de stage begeleider wordt gekeken welke doelen je moet halen op school. Aan de hand daarvan wordt je ingedeeld in de brood, banket of in onze patisserie afdeling. In de periode dat je bij ons stage loopt krijg je de mogelijkheid om diverse technieken binnen het bakkers vak te leren. Daarom kom je in elke afdeling wel eens te staan, waarbij onze bakkers je de kneepjes van het vak leren. Heb je moeite met een bepaalde techniek vertel t onze bakkers en zij gaan ervoor zorgen, dat jij dit onder de knie krijgt. Laat zien dat je leergierig bent en passie voor het vak hebt, dan zijn onze bakkers altijd bereid je te helpen.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student kan bij ons op nul beginnen, want ergens moet een begin gemaakt worden. We vinden belangrijk, dat de student interesse in het vak heeft, het leuk vind om met mensen samen te werken, bereid is te luisteren, en taken uitvoert die gevraagd worden. Heb je al enige ervaring in het bakkers vak en wij zien dat je al enige basisvaardigheden kunt en passie voor het vak hebt, dan mag je steeds meer zelfstandig werk verrichten en meedenken in verbeteringen die er altijd zijn.
Wat biedt het bedrijf?
We hebben een moderne bakkerij die de trends en ontwikkelingen in de bakkerswereld nauwkeurig volgen. We werken in kleine teams die zelfstandig werken, waarbij wij het belangrijk vinden, dat de stagiaire zich bij ons thuis voelt. Wij hechten veel waarde aan rust momenten op een werkdag, daarom hebben we 2 x 1/2 uur pauze in een mooie kantine (met tennistafel en dartbord) en 2 x koffie momentjes (5 - 7 minuten) op de werkvloer. Mocht je een goede indruk achterlaten binnen ons bedrijf, dan nemen we je zeker mee in onze vacaturebank. Want mocht er een baantje binnen ons bedrijf vrij komen en je hebt interesse, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. Want we weten vanuit de stageperiode dan met wat voor iemand we te doen hebben.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
- Voert leidinggevende taken uit
- P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3 Begroot financiën
- P3-K3-W4 Beheert financiën
- P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken