Bilderberg Hotel De Bovenste Molen Bilderberg Hotel de Bovenste Molen zoekt een enthousiaste stagair en of leerling!
De student zal werkzaam zijn in een van de leukste restaurants van Venlo. Een restaurant wat onderdeel is van een hotelketen. Hierdoor krijgen wij niet alleen Leisure gasten maar ook veel internationale zakenmensen. Deze afwisseling en uitdaging maakt het een van de leukste restaurants om werkzaam te zijn. Wij streven naar perfectie en hebben de wens om iedereen gast met een glimlach te laten vertrekken! De student zal werkzaam zijn in het F&B gedeelte, dit kan een normaal diner zijn maar ook dingen als een bruiloft of een zakelijk diner. Tot slot zal de leerling meegenomen worden in de processen die achter de schermen gebeuren. Denk daarbij aan het maken van menukaarten en/of het bestellen van wijnen en drank.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een student die beschikt over de volgende vaardigheden. De student moet enthousiast en leergierig zijn, niet bang zijn om dingen te vragen of fout te doen. Verder verwachten wij dat de student de Nederlandse taal machtig is en het liefst zichzelf kan redden in zowel het Duits als het Engels. Tot slot zoeken we iemand die sociaal is en graag onder de mensen is.
Wat biedt het bedrijf?
Ons bedrijf beschikt over een jong en gezellig team. Mensen die elkaar graag helpen en samen tot een hoger niveau komen. Verder leer je bij ons omgaan met verschillende type gasten. Uiteraard bestaat er de kans dat iemand na de stage kan blijven werken!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken