Marketing & Communication Specialist

Camps & Camps B.V. Ontdek de wereld van marketing, content creatie en mode sieraden! Kom stage lopen bij Camps & Camps.

Stagekans als Marketing Medewerker bij Camps & Camps! Ben jij een creatieve en enthousiaste student op zoek naar een geweldige stage-ervaring? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Camps & Camps, een toonaangevend sieradenmerk, biedt een spannende stageplek aan als Marketing Medewerker. Wat ga je doen? -Creëer boeiende online content voor onze social media accounts. -Help bij het verzenden van online bestellingen. -Beantwoord klantenvragen en bouw relaties op met onze geweldige klanten. Wat bieden wij? -Een dynamische werkomgeving in Venlo. -De kans om je marketingvaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van experts. -De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden in de mode-industrie. Waar wacht je nog op? Doe mee met ons gepassioneerde team en help ons Camps & Camps nog verder te laten groeien!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil jij de magie achter een modemerk ontdekken en je marketingvaardigheden aanscherpen? Bij ons krijg je de kans! Onze stage biedt een unieke combinatie van taken: 1. Marketingstrategieën: Leer de kunst van marketing en strategische planning. Bedenk en implementeer effectieve strategieën om ons merk te laten stralen. 2. Content Creatie: Word een meester in visuele verhalen vertellen. Creëer boeiende online content die onze stijl en boodschap tot leven brengt. 3. Klantcontact: Ontwikkel sterke klantrelaties door vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Word een merkambassadeur en geef onze klanten de beste ervaring. 4. Sieraden creatie: Stap binnen in ons atelier en leer het geheim van het maken van mode sieraden, van idee tot uitvoering. Ontdek het creatieve proces en de ambachtelijke vaardigheden. Wij bieden een inspirerende en dynamische stageomgeving waarin je alle facetten van de mode-industrie kunt verkennen.

Wat biedt het bedrijf?

1. Doorgroeimogelijkheden: Wij geloven in talentontwikkeling. Een stage bij Camps & Camps opent deuren voor toekomstige carrièremogelijkheden. We investeren in jouw groei. 2. Kans op een vaste aanstelling: Voor getalenteerde en toegewijde teamleden is er altijd de mogelijkheid om na de stage een vaste aanstelling te krijgen. We willen jouw talent behouden. 3Een inspirerende werkomgeving: Ons kantoor, gelegen in Venlo, biedt een creatieve en stimulerende sfeer. Je werkt in een omgeving die jouw creativiteit prikkelt. 4. Gezellige lunchruimte: Onze lunchruimte is een ontmoetingsplek waar teamleden samenkomen, ideeën uitwisselen en energie opdoen voor de middag. Hier bouw je niet alleen aan je carrière, maar ook aan relaties. 5. Een hecht team: Bij Camps & Camps is iedereen belangrijk. We zijn een hecht team dat samenwerking en ondersteuning hoog in het vaandel heeft staan. Je wordt snel onderdeel van onze familie.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder