Software developer

Ovation Digital Agency

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de digitale wereld? Bij Ovation Digital Agency in Venlo krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als een allround developer! Als stagiair bij Ovation Digital Agency ga je meewerken aan de ontwikkeling van websites en (web)applicaties. Je wordt begeleid door ons ervaren en jonge team van digitale specialisten en krijgt de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in een professionele werkomgeving. Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om te werken aan echte projecten voor echte klanten, terwijl je tegelijkertijd de nieuwste digitale vaardigheden leert en je eigen talenten ontwikkelt. Bovendien bieden wij jou de ruimte om eigen ideeën in te brengen en je eigen stempel te drukken op de projecten waaraan je werkt. Daarnaast ben je ook welkom bij onze leuke uitstapjes. Bekijk onze diensten en ons verhaal op www.ovation-agency.nl. Zien we jou op kantoor?

Naar wie zijn wij op zoek?

Als werkgever zijn we op zoek naar een stagiair(e) softwaredeveloper met een passie voor technologie en een sterk analytisch vermogen. Naast een goede beheersing van html, css, javascript, zijn probleemoplossend vermogen en creativiteit belangrijke vaardigheden. Het gaat hier vooral om het ontwikkelen van websites in WordPress of Webflow. Het is ook essentieel om te kunnen samenwerken met anderen en goed te kunnen communiceren over complexe technische zaken. Tijdmanagement, organisatie en nauwkeurigheid zijn cruciaal voor het opleveren van projecten binnen de gestelde deadlines. Ten slotte is het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in softwareontwikkeling. Als je deze vaardigheden bezit en wilt werken in een uitdagende en innovatieve omgeving, dan ben je de perfecte kandidaat voor onze stage als softwaredeveloper!

Wat biedt het bedrijf?

Als werkgever bieden wij als klein hecht team een stageplaats aan voor een softwaredeveloper, waarbij we persoonlijke begeleiding en ondersteuning bieden om je verder te ontwikkelen als professional. Naast de kans om hands-on ervaring op te doen met innovatieve softwareprojecten, organiseren we ook regelmatig leuke uitstapjes en activiteiten om onze teamspirit te versterken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om af en toe thuis te werken, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Kortom, bij ons krijg je niet alleen de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te groeien als persoon en deel uit te maken van een hecht en gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder