Leidinggevende bakkerij

Pijpers Brood & Banket

Wij bieden een goede stage- en leerplaats aan in een bakkerij/patisserie met een rijke geschiedenis en het oog gericht op de toekomst. Veel kijken, leren en meewerken natuurlijk! "Onze bakkerij is een plek waar de beste ingrediënten, vakmanschap en passie voor het vak van bakker en banketbakker samenkomen. Geïnspireerd door de dagelijkse dingen om ons heen, de mensen die we ontmoeten, een lekker glaasje wijn op een zomers terras, blijven wij in de weer om elke dag lekkernijen te maken. Natuurlijk met de passie die een vakman eigen is. Het gaat ons niet alleen om het bakken van heerlijk brood of het creëren van een verrukkelijk taartje. Het is vooral iets maken waar onze klanten van zullen genieten. Het gaat niet alleen om de juiste ingrediënten en een goed recept, maar vooral om vakbekwame ambachtsmensen die elke dag proberen het beste uit zichzelf naar boven te halen."

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder