Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant Chez l’Hêtre Topper gezocht

1. "Verbreed je kennis en vaardigheden in de horeca en voedingsindustrie door een uitdagende stage als assistent bij Restaurant ChezLhêtre in Venlo." 2. "Bij ChezLhêtre krijg je als assistent horeca voeding de kans om te werken met topkwaliteit ingrediënten en een kijkje te nemen achter de schermen van een succesvol restaurant." 3. "Ontdek de dynamiek van de voedingsindustrie en leer van ervaren professionals terwijl je bijdraagt aan ons streven naar culinaire perfectie."

Naar wie zijn wij op zoek?

1. "Wij verwachten dat je als assistent horeca voeding een passie hebt voor voedsel en een leergierige houding, altijd op zoek naar manieren om je kennis te vergroten." 2. "Als stagiair ben je nauwkeurig, betrouwbaar en bereid om hard te werken om onze hoge standaarden in kwaliteit en hygiëne te waarborgen." 3. "Wij rekenen op jouw inzet om onze keuken en voedingsprocessen te ondersteunen, met oog voor detail en een proactieve werkhouding."

Wat biedt het bedrijf?

1. "Bij Restaurant ChezLhêtre bieden we jou een uitdagende en leerzame stageplek waar je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in een toprestaurant." 2. "Wij bieden een inspirerende werkomgeving met een hecht team van professionals die je begeleiden en ondersteunen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen." 3. "Als stagiair bij ChezLhêtre krijg je niet alleen een unieke inkijk in de culinaire wereld, maar ook de mogelijkheid om door te groeien binnen ons restaurant en waardevolle connecties op te bouwen voor je toekomstige carrière."

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder