Legal, Insurance & HR Services Specialist

UWV Venlo, divisie Uitkeren Help jij mee om onze cliënten snel van inkomen te voorzien?

LET OP: solliciteren voor een andere periode is niet mogelijk! Wil jij graag stage lopen bij een organisatie die een belangrijke maatschappelijke bijdrage levert? Beschik jij over administratieve vaardigheden, kun je goed plannen en organiseren, heb je affiniteit met het maken van berekeningen én wil je daarnaast werken aan jouw eigen ontwikkeling? Dan is een stage bij UWV Uitkeren zeker iets voor jou! In onze visie zijn mensen op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Als werken onmogelijk is, zorgen we snel voor inkomen. We interesseren ons in onze cliënten en behandelen ze met respect. We noemen dat 'dienstverlening met de menselijke maat'. We zijn trots op de resultaten die we behalen. Als je bij ons stage komt lopen ondersteun je de uitkeringsdeskundigen WW of faillissementen. Je werkt met (digitale) dossiers van cliënten en diverse UWV-specifieke systemen. Je maakt onderdeel uit van een team en doet mee aan de overleggen

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is in staat om (juridische) stof tot zich te nemen en werkinstructies te interpreteren. Je durft telefonisch contact met onze cliënten op te nemen (dit mag uiteraard een ontwikkelpunt zijn). Je behandelt cliënten met respect en je bent integer. We verwachten dat je open en eerlijk communiceert. Je bent bij voorkeur handig met MS Teams, Outlook, Excel en Word. Ervaring met SharePoint en OneNote is een pre, maar niet noodzakelijk. UWV streeft ernaar een organisatie te zijn, waarin iedereen mee kan doen en niemand aan de zijlijn staat, waar je jezelf kunt zijn en blijven. Een plek waar verschillende achtergronden, talenten, visies en ervaringen welkom zijn en worden benut. Dat is waardevol en inspirerend, bevordert de creativiteit én zorgt voor betere resultaten en besluitvorming binnen de teams. Voor onze dienstverlening is het van belang dat de cliënt zich in ons herkent, waardoor we elkaar beter begrijpen en een betere service kunnen verlenen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een vaste praktijkbegeleider voor de student (deels op afstand). Je krijgt een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking voor de duur van de stage. Je komt in een gezellig team (15-25 personen) met een informele sfeer. Collega's zijn flexibel en bereid om te helpen. Blijk je zeer zelfstandig te kunnen werken, dan bestaat de mogelijkheid om na een inwerkperiode deels thuis te werken. Bij UWV werken we hard, maar er is ook plaats voor ontspanning. Een praatje met collega's, een rondje wandelen of even ontspannen in een van onze ontspanningsruimtes. Een BBL-plek is ook bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder