Marketing & Communication Specialist

Van der Valk Hotel Venlo Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij die creatieve geest die ons hotel online en offline onder de aandacht brengt? Als Marketing & Communicatie Stagiair bij Van der Valk Hotel Venlo is geen dag hetzelfde. In opdracht van en in samenwerking met de verschillende afdelingen verzorg je alle communicatie van het hotel, van menukaart tot social media-campagne. Wat ga je doen? Je bedenkt succesvolle marketingcampagnes. Je creëert content voor alle communicatiekanalen. Je beheert de verschillende social media-kanalen. Je voert aanpassingen door op de website en zorgt ervoor dat de informatie altijd up-to-date is. Je stelt online nieuwsbrieven op. Je volgt de ontwikkelingen op marketing- en communicatiegebied op de voet. Dit alles doe je uiteraard samen met je collega's!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zijn wij? Van der Valk Hotel Venlo is een modern en gezellig hotel. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Bij ons kun je helemaal jezelf zijn binnen duidelijke kaders. Ons hotel kenmerkt zich door korte lijnen, positiviteit, en een gezellige sfeer. Daarnaast hebben we passie voor ons vak en geven we onze gasten graag een onvergetelijk verblijf. Voor iedere gast en medewerker willen we dat het een cadeau is om te verblijven bij Van der Valk Hotel Venlo. Wat zouden we graag zien? Je bent een spin in het web. Je bent creatief, enthousiast en komt zelf met input. Je houdt van afwisselingen bent goed in multitasken. Bij voorkeur heb je ervaring met programma's zoals Adobe InDesign, Canva of Photoshop. Je schrijft foutloos Nederlands. Je volgt een opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Een stagevergoeding; Een dynamische werkomgeving en leuke collega’s; Een persoonlijke onboarding om je snel thuis te laten voelen; Gratis sporten in onze Valk Gym; Korting op hotelovernachtingen bij Van der Valk hotels in zowel binnen- als buitenland; Werken in een duurzame en circulaire werkomgeving. En dat is nog niet alles. Bekijk alle voordelen op onze website.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder