Allround Assistant Business Services

2Count Administratie en Belastingen BV Bedrijfsadministrateur

Als student bij 2Count Venray speel je een cruciale rol in het beheer van de financiële gegevens van ons divers klantenportfolio. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken, analyseren en interpreteren van financiële transacties en documenten. Daarnaast draag je bij aan het opstellen van rapportages en overzichten die inzicht bieden in de financiële gezondheid van onze klanten. Je werkt met boekhoudsoftware zoals Snelstart en andere tools om gegevens te registreren en te verwerken. Je dagelijkse taken omvatten onder meer het verwerken van inkomende en uitgaande facturen, het bijhouden van de kas- en bankadministratie, het voorbereidend werk voor btw-aangiften. Je werkt mee aan het tijdig en accuraat bijhouden van financiële transacties en draagt er mede zorg voor dat de administratie voldoet aan wettelijke vereisten en interne richtlijnen. Je onderhoud op termijn zelf contact met klanten over diverse facetten van de administratie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven administratief medewerkers om ons team te versterken. Wij verwachten een klantgerichte instelling, en je nauwkeurig bent in je werk. Een beetje stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te werken zijn ook belangrijk, zodat je goed kunt presteren in een dynamische omgeving als de onze. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de bereidheid om te leren en jezelf continu te ontwikkelen. Als je jezelf herkent in dit profiel en deel wilt uitmaken van een dynamisch en groeiend bedrijf, nodigen we je uit om te solliciteren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een dynamische werkomgeving met een jong en enthousiast team. Bij ons krijg je volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Naast het stagetraject bieden wij de mogelijkheid tot gecombineerde werkt en leertrajecten waarbij je jouw studie direct kunt toepassen in een praktijkomgeving wat een pre is bij het huidige opleidingstraject en vervolgopleidingen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder