Marketing & Communication Specialist

Geen Gedoe Medewerker marketing en communicatie

Ben jij als marketing communicatie student op zoek naar een stageplaats waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid ontvangt? Geen Gedoe biedt een informele leeromgeving met veel mogelijkheden om door te groeien en potentie op een leuke baan! Geen Gedoe is een media & marketing bureau waarbij je de mogelijkheid hebt om iedere dag te werken met leuke klanten op zowel online als offline marketing gebied. Wat ga je doen? - Meewerken in Marketing werkzaamheden die jij interessant vindt! - Meedenken over de juiste volgende stappen voor klanten - Het schrijven van toffe website teksten - Het opzetten van online campagnes! Wat bieden wij? - Ontwikkel je in je vakgebied naar wens - Veel vrijheid en flexibiliteit - Informele en leuke werkomgeving - Veel mogelijkheden om te groeien Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en hopelijk horen we snel van je!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het zou wenselijk zijn wanneer de student goed in staat is om analytisch te denken. Marketing draait tegenwoordig steeds meer om data, waardoor het van belang is dat de student in staat is om data te lezen en te snappen. Daarbij bieden wij uiteraard ondersteuning, maar het zou een pre zijn wanneer de student hier goed in is of interesse in heeft. Verder is het ook van belang dat de student een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal, aangezien teksten (advertentie, website en SEO-teksten) schrijven een onderdeel is van de stage. Daarnaast is het ook een pre wanneer de student lekker creatief is en kan meedenken in brainstorms, maar ook wanneer de student zijn gedachten goed onder woorden kan brengen.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiaire bij Geen Gedoe krijg je ontzettend veel kansen op het gebied van ontwikkeling. Wij nemen jou mee in alle mogelijke werkzaamheden, en je bepaalt eigenlijk zelf hoeveel je gaat leren tijdens deze stage. Wij geven jou veel verantwoordelijkheid mits je aan toont gedurende de stage dat je hier mee om kan gaan. Daarnaast spelen we iedere pauze een potje tafeltennis, en hangt er een erg informele sfeer op ons mooie kantoor!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder